Indiefjord

Dette har egentlig ikke noe med Folkestad å gjøre, men Bjørke ligger i forholdsvis kort kjøreavstand fra Folkestad, og Indiefjord festivalen er noe helt annerledes enn det som alle andre sommerfestivaler er.

Det er 3 gang festivalen arrangeres, og festivalen er bygget på frivillighet. Artistene spiller gratis, men får dekt reise. Med masse utenlandske artister, i tillegg til Norske, akkompagnert av fantastisk natur i den lille bygda Bjørke. I tillegg er det lagt opp til masse aktivitet i og rundt området. Har du lyst til å oppleve noe annerledes, så må vel dette være midt i blinken?

 

 

Av andre aktiviteter så må det nevnes Ølsmaking med Grim og Gryt i Bakketunet laurdag 1700-1830 (Pris 350.-).

Heile programmet finn du her: program

Konsertprogrammet er i år som følger:

 

 

 

Legg igjen en kommentar